En | Pl
Статті:
Стерильність та безпека в стоматологічній клініці UP Dent
Стерильність та безпека в стоматологічній клініці UP Dent
В стоматології UP Dent ми потурбувалися про безпеку наших пацієнтів та персоналу клініки.

 

Ми дотримуємося найвищих стандартів дезінфекції та стерилізації, а також очищення повітря. Коли наші пацієнти приходять на стоматологічну процедуру до нас на Стрийську, вони можуть бути впевнені, що ми попіклувалися про те, щоб виключити ризик передачі інфекцій та вірусів. 


Наша стерилізаційна найвищих стандартів ─ це сучасне обладнання з дотриманням усіх етапів дезінфекції та стерилізації задля вашої безпеки. Ми використовуємо автоклави класу В, які є найбільш прийнятними для стоматологічної практики та забезпечують очищення й дезінфекцію складних інструментів з внутрішніми каналами.


Наш персонал пройшов спеціальний інструктаж щодо протоколу стерилізації та очищення стоматологічних інструментів. Всі інструменти упаковуються в індивідуальні крафт-пакети. Для кожного пацієнта клініки ми використовуємо індивідуальний стерильний набір інструментарію.                       

 

Ми обробляємо всі поверхні у кабінетах нашої клініки сертифікованими дезінфекційними засобами. Наші лікарі під час прийому використовують одноразові рукавички, маски, стерильні наконечники та насадки для пустера для кожного пацієнта.
 
Унікальна система очищення повітря в клініці UP Dent дозволяє усунути мікроскопічні частинки слини, які утворюються під час стоматологічних маніпуляцій та потрапляють у повітря.

 

Клініка UP Dent у Львові ─ цифрова стоматологія на висоті!

 

 

 

 

   

Запис на прийом

Після отримання запиту, наш адміністратор зв’яжеться з Вами для уточнення зручного часу та дати.
Заповнюючи цю форму Ви даєте згоду на обробку особистих даних