Ua | En
Статті:
Найпоширеніші страхи пацієнтів при встановленні зубних імплантатів
Найпоширеніші страхи пацієнтів при встановленні зубних імплантатів

Імплантація зарекомендувала себе як найпрогресивніший метод відновлення втрачених зубів. Встановлення зубного імплантату дозволяє запобігти деформації кісток щелепи та втраті інших зубів, знизити навантаження на сусідні зуби, покращити якість життя, повернути впевненість та красиву усмішку. При правильному догляді, імпланти прослужать вам 10-20 і більше років. 


Втім, багато пацієнтів досі побоюються цієї стоматологічної процедури. 


Найчастіше страх пацієнтів виникає через незнання чи нерозуміння, що таке імплантація зубів. Як наслідок боязні невідомого, виникає багато міфів, пов’язаних  з процедурою встановлення зубних імплантів. 


Часто пацієнтів лякає ціна встановлення зубних імплантів. Існує стійке уявлення, що імпланти це надзвичайно дорого. Звичайно, імплантація зубів це не дешева стоматологічна процедура. Однак, вас має навпаки лякати, коли хтось пропонує вам бюджетний варіант зубних імплантів. Стоматологи-імплантологи в клініці UP Dent працюють лише з перевіреними та надійними системами імплантів (STRAUMANN ROXOLID та NEODENT), які забезпечують високий відсоток успішності процедури імплантації та мають надзвичайно низький ризик відторгнення імпланта. 


Ще одним страхом пацієнтів перед процедурою імплантації є страх, що імплантат не приживеться. Така імовірність справді існує, однак це надзвичайно рідкісне явище. Професійно проведена процедура досвідченим хірургом-імплантологом в стерильних умовах та якісними матеріалами зводить такий ризик до мінімуму.


Багатьох пацієнтів лякає, що процедура імплантації є тривалою та доведеться довго чекати загоєння. Насправді імплантація проходить в кілька етапів. Хірургічна операція може відбуватися в один чи в два етапи, залежно від показів. Процедура вкручування імпланту може тривати від 15 хвилин до 2-3 годин. Тривалість залежить від кількості імплантатів, які потрібно встановити. Період загоєння також залежить від обсягу робіт і зазвичай він навіть менший, ніж при видаленні зуба.


І найбільш поширений страх, що імплантація – це боляче. Хірургічний етап встановлення імпланта проводиться під місцевою анестезією. В сучасній стоматології, завдяки цифровим технологіям, новітнім матеріалам, комп’ютерній анестезії, можна до мінімуму звести будь-який дискомфорт. Ви можете відчувати тиск чи механічні маніпуляції стоматолога, але больові відчуття при процедурі відсутні. Після процедури та закінчення дії анестетика може бути легка болючість та припухлість в ділянці встановлення імпланта, які зменшуються протягом 2-5 днів. Лікар також може призначити вам знеболювальні препарати.


Вартість імплантації зубів розраховується індивідуально та залежить від кількох чинників, зокрема від кількості та якості кісткової тканини в зоні встановлення імплантата, вибраної системи імплантів, матеріалу коронок, а також стану здоров’я ротової порожнини та необхідності проведення додаткових стоматологічних процедур перед імплантацією.
Звертайтеся в клініку UP Dent для довговічного та естетичного результату імплантації. Наші стоматологи мають багаторічний досвід протезування на імплантах та допоможуть вам отримати красиву та здорову усмішку.


 Клініка UP Dent у Львові ─ цифрова стоматологія на висоті!
 

Запис на прийом

Після отримання запиту, наш адміністратор зв’яжеться з Вами для уточнення зручного часу та дати.
Заповнюючи цю форму Ви даєте згоду на обробку особистих даних